Bisturii, cuțite de modelat - set (00003311)

10,00 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
dioda.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 10,00 RON

Descrierea produsului


Bisturii, cuțite de modelat - set

3 MÂNERE DIFERITE - confortabile și sigure în mână, cu elemente de fixare din plastic, concepute special pentru lucrările artizanale delicate. Înlocuirea vârfurilor de pe mâner este rapidă și fără probleme.
LAME DE ÎNLOCUIT - setul include până la 13 lame interschimbabile de diferite dimensiuni și forme, făcându-le perfecte pentru diverse, chiar și cele mai precise și delicate lucrări de modelare, decoupage, scrapbooking și alte lucrări artizanale.
PRECISE - lamele sunt foarte ascuțite, ceea ce garantează o tăiere ușoară și perfect precisă și în timpul lucrului extrem de dificil din domeniul artizanal.
CAZĂ PRACTICĂ - o carcasă convenabilă cu bandă magnetică facilitează depozitarea și transportul lamelor și mânerelor neutilizate și oferă, de asemenea, acces facil la fiecare dintre părți.
SPECIFICAȚII - dimensiuni mâner (lungime): 10,4 cm, 9,3 cm, 9 cm, dimensiuni carcasă (lățime / lungime / înălțime): 6,2 / 15,5 / 3,2 cm, greutate set: 105 g, setul include: 3 mânere, 13 lame în diverse forme, carcasa cu banda magnetica.

SPECIFICAȚIE

  • dimensiuni mâner (lungime): 10.4cm / 9.3cm / 9cm

  • dimensiuni carcasa (latime/lungime/inaltime): 6,2x15,5x3,2cm

  • greutate set: 105 g


INCLUS

  • 3 manere

  • 13 lame de diferite forme

  • carcasa cu banda magnetica


Un set perfect conceput special pentru persoanele care se ocupă cu mici obiecte de artizanat și lucrări meșteșugărești înțelese pe scară largă. Cuțitele de modelat într-un set practic vor fi utile atât profesioniștilor, cât și amatorilor care în timpul liber
diverse metode noi. Modelarea bisturiilor va fi utilă, printre altele, pentru modelatori și artiști. Cuțitele de modelat vor fi perfecte pentru decoupage, scrapbooking și alte lucrări care necesită o tăiere perfectă și precisă .



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.